همراه بیمار در مرکز طبی کودکان
همراه بیمار در بیمارستان : خانم درخشانی
﷽ : همراه بیمار برای کودکی که پدر مادر سر کار وبرای چند ساعت نیاز دارن یکی پیش بچه باشه تا خودشون بیان
ساعت کاری : ۸:۰۰ فردا
محدوده : همراه بیمار در مرکز طبی کودکان
…………………. ………………….
۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴

مرکز طبی کودکان
مرکز طبی کودکان در سال ۱۳۴۷ مورد بهرهبرداری قرار گرفت. جمعیت طرفداران مرکز طبی کودکان به ریاست فرح پهلوی در سال ۱۳۴۰ بنیان شد. هدف این جمعیت ساختن و اداره مرکز طبی کودکان در تهران بود. جمعیت طرفداران مرکز طبی کودکان هزینه ساخت بیمارستان و تمامی تجهیزات بخشهای گوناگون آن را پرداخت سازمان این جمعیت از شورای عالی، هیئت مدیره و بازرس عالی تشکیل میشود. عضوهای شورای عالی این جمعیت بنیانگذاران و مسولین امور بهداشتی و آموزشی کشور میباشند. وزیر بهداری، وزیر آموزش و پرورش، رئیس دانشگاه تهران و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه تهران عضو شورای عالی هستند. هیئت مدیره پنج نفری جمعیت برگزیده از جانب شورای عالی برای دو سال میباشد. فرح پهلوی بازرس عالی را برای یک سال منصوب میکرد.
بیمارستان مرکز طبی کودکان اولین بیمارستان فوق تخصصی کودکان در ایران به سبک جدید و دارای یکی از برجسته ترین و معدودترین مراکز جراحی قلب اطفال در کشور می باشد.
تاریخچه
ساخت این بیمارستان در سال ۱۳۳۷ آغازشد. پیشنهاد دهنده ساخت آن مرحوم دکتر حسن اهری بودهاند. او تفکر ساخت این مرکز را رهآورد بازدیدی که به همراه مرحوم دکتر محمد قریب بنیانگذار طب نوین اطفال ایران از بیمارستانهای کودکان شهر تورنتو و چند مرکز علمی ویژه کودکان در آمریکا داشتند ذکر نمودند.
منبع مالی ساخت این بیمارستان همچون سایر مراکز طبی کودکان نیکوکاران پیشبینی شد و دکتر حسن اهری در تحقق این هدف به کمک افراد و سازمانهای نیکوکار اعتقاد داشت و خود نیز به عنوان اولین نفر اندوخته خود را در فروردین سال ۱۳۴۰ برای این منظور اهدا نمود. ایشان در مراجعه به افراد نیکوکار با ارائه شواهد و آمار موجود در مورد مرگ و میر و شیوع بیماریهای کودکان نظر آنان را جهت ساخت این مرکز جلب نمود.
ولی از آنجائی که این مبالغ نمیتوانست پاسخگوی هزینههای ساخت و تجهیز این بیمارستان باشد به ناچار دست استمداد به سوی سازمانهای ملی و دولتی دراز نمودند و سرانجام موضوع ساخت این مرکز در برنامه سوم دولت ایران قرار گرفت و مسئولیت اجرای این طرح در دی ماه ۱۳۴۰ به خود دکتر اهری واگذار گردید. طرح ساختمانی این بیمارستان از نقشه بیمارستانهای اطفال کانادا، آمریکا و سوئیس الگو گرفته شده و نمای هوائی آن طرح حرف H انگلیسی (ابتدای کلمه Hospital) که در طراحی برخی بیمارستانها بکار گرفته شده میباشد. هرچند این طرح طی سالیان بعد با تغییرات ساختمانی بیمارستان تاحدی تغییر نموده است. عملیات ساختمانی بیمارستان در مهرماه سال ۱۳۴۲ شروع گردید. در هنگام ساخت بیمارستان دکتر حسن اهری همواره از نزدیک بر امور طراحی، ساخت و تجهیز بیمارستان نظارت دقیق و مستمر مینمود.