همراه بیمار برای بیمار کرونایی _ کروناویروسها (نام علمی: Coronaviruses)، عضوی از خانواده بزرگ ویروسها و بهطور دقیقتر، خانوادهٔ ویروسی کروناویریده هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماریهای شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل میشود.
نام فایل : خانم بیرنگ
توضیحات : همراه بیمار آقا در بیمارستان برای بیمار کرونایی
حقوق : هر ۲۴ ساعت 6۰۰٫۰۰۰ تومان
ساعت کاری : هر چه زودتر بهتر
آدرس : همراه بیمار آقا دربیمارستان امام سجاد
==_____==______==_____
برای تماس با پرستار سلام ، شماره زیر را لمس کنید.
کروناویروس
کروناویروسها (نام علمی: Coronaviruses)، عضوی از خانواده بزرگ ویروسها و بهطور دقیقتر، خانوادهٔ ویروسی کروناویریده هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماریهای شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل میشود.
کروناویروسها در دههٔ ۱۹۶۰ کشف شدند و مطالعه بر روی آنها بهطور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت. اندازهی ژنوم ویروسهای کرونا از 26 تا 32 کیلوباز، یکی از بزرگترین ویروسهای RNA، است. این ویروسها بهطور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا میکنند، با این حال تاکنون هفت کروناویروس منتقل شده به انسان، کشف شدهاست.
آخرین نوع آنها، کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ (SARS-CoV-2)، در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین با همهگیری در انسان شیوع پیدا کرد. این کروناویروس پس از مدت کوتاهی تبدیل به دنیاگیری شد و تمام جهان را درگیر کرد
همراه بیمار برای بیمار کرونایی
کشف
تخمین زده میشود که نزدیکترین نیای مشترک (MRCA) تمامی کروناویروسها تا ۸۰۰۰ سال قبل از میلاد وجود داشتهاست، اگرچه برخی از مدلها تا ۵۵ میلیون سال یا بیشتر را نیز ذکر میکنند که این نشان از همبستگی طولانی مدت با خفاشها دارد.
نخستین کروناویروسهای کشف شده مورد مربوط به ویروس برونشیت عفونی مرغی بودهاست. سپس دونوع انسانی کروناویروس انسانی ۲۲۹ئی و کروناویروس انسانی اوسی۴۳ که منجر به انواعی از سرماخوردگی در انسان میشود نیز کشف شد.
نامشناسی
واژه «کروناویروس» از کلمه زبان لاتین “corōna” یا کلمه یونانی “κορώνη” به معنی تاج یا هاله گرفته شدهاست. این واژه به مشخصهٔ ظاهری ویریونها (شکل عفونی ویروس) که در زیر میکروسکوپ الکترونی دیده میشود، اشاره دارد که حاشیهای از سطح بزرگ و پیازدار داشته و یادآور تصویری از یک تاج سلطنتی، یا تاج خورشیدی است. از این رو کروناویروس را «ویروس تاجدار» نیز مینامند.