مصرف خرما با معده خالی ❤ خرما چه فوایدی دارد برای سفر مناسب است؟ به صورت ناشتا خوردن خرما برای انسان مفید است یا مضر؟ خرما غذای کامل است یا خیر؟ برای کودکان مفید است؟ بهترین زمان مصرف خرما؟
خرما چه فوایدی دارد برای سفر مناسب است؟
- جلوگیری از کم خونی به ویژه در دختران
- شادابی و طراوت پوست
- سرشار از آنتیاکسیدانهای ضد بیماری است
- سرشار از فیبر است
- خرما ضد سرطان است
- به سلامت مغز کمک می کند
- شیرین کننده طبیعی و جایگزین خوبی برای قند و شکر است
- به سلامت استخوان ها کمک می کند
- خرما برای کنترل قند خون مفید است
- به سلامت چشم ها کمک می کند
- به سلامت دهان و دندان کمک می کند (ماده طبیعی خرما به تقویت مینای دندان کمک می کند و از پلاک محافظت می کند)
- حتی برای کاهش وزن مفید است
- برای سلامت قلب عالی است
- به تقویت سیستم ایمنی هم کمک می کند
- انرژی زای فوق العاه ای است
- برای درمان یبوست مفید است
- خرما به تقویت پوست و مو کمک می کند
- خرما برای آقایان باعث افزایش تعداد اسپرم و بهبود کیفیت اسپرم ها می شود، استقامت جنسی را بالا می برد و باعث افزایش میل جنسی نیز می شود
- خرما برای خانم ها بدلیل وجود آنتی اُکسدان ها در خود و ازبین بردن رادیکال های آزاد موجود در زنان از سرطان دهانه رحم جلوگیری می کند
- خرما در دوران بارداری بسیار مفید است
- همچنین در دوران شیر دهی نیز بسیار مفید است
- باعث پیشگیری هموروئید بارداری می شود
- خرما برای کودکان باعث تقویت دستگاه گوارش می شود
- کودکان می توانند دریافت آهن خود ار از خرما داشته باشند مخصوصاٌ کودکانی که کمبود آهن دارند
- در کودکان باعث می شود که کمتر سراغ مواردی با قندهای مصنوعی مثل آبنبات ها بروند
- در تقویت استخوان کودکان بیسار مفید است
- خوردن چند عدد خرما در طول ورزش مخصوصاً یرای بدن سازها به سلامت قلب کمک می کند و از به وجود آمدن مشکلات قلبی جلوگیری می نماید
- آهن مورد نیاز بدنساز کار ها را تامین می کند
- از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند
- کمک به ریکاوری عضلات
- و …
خرما غذای کامل است یا خیر؟
در هیچ موردی افراط و تفریط جایز نیست سعی کنید خرما را جایگزین قند و شکر کنید و با توجه به مواردی که در قسمت فوق ذکر شد، بله غذای کامل است.
خوردن خرما فرقی نمی کند برای پیر، جوان، زن، مرد، کودک با توجه به مواردی که گفته شد مفید است، با توجه به مواردی که بیان شد می تواند جایگزین مناسبی برای قند باشد حتی برای افراد دیابتی هم مناسب است، با توجه به خواص خرما برای افزایش انرژی حتماً حتی در رژیم های غذایی از آن استفاده کنید.
ورزشکاران و همه افراد می توانن خرما را به راحتی به روتین غذایی خود اضافه کنند و به پیشرفت شان کمک می کند.
حتی می توانید به سبک قبیله هونزا که تنها یک نوع میوه یعنی زردآلو مصرف می کردند شما فقط خرما مصرف کنید در قبیله هونزا خانم ها تا 60 سالگی توان بارداری داشتند و مردان آن در حدود 150 سال هم زندگی کرده اند
حتی این قبیله بدلیل این نوع تغذیه با بیماری های قلبی، سرطان و … نا آشنا بوده اند.
خرما برای کودکان مفید است؟
در قسمت فواید خرما ذکر شد که چه فوایدی برای کودکان دارد منجمله تقویت استخوان، تقویت دستگاه گوارش، رفع کمبود آهن و …
بهترین زمان مصرف خرما
مصرف خرما با معده خالی میزان جذب قند موجود در خرما را بیشتر میکند و بهترین زمان برای مصرف خرما صبحها قبل از وعدههای صبحانه است.
به صورت ناشتا خوردن خرما برای انسان مفید است یا مضر؟
باید خاطر نشان کنم که مصرف خرما و هر غذای دیگری باید در حالت گرسنگی باشد و دانشمندان آمریکایی تازه به این نتیجه رسیده اند (چیزی که حضرت علی (ع) 1400 سال پیش گفته است.)
حدیثی از امام علی (علیه السلام) : « تا گرسنه نشدی عذا نخور و قبل از اینکه سیر شوی دست از غذا بکش »
روایت دیگری از امام علی (ع) » هر کس می خواهد غذا به او ضرر نرساند تا گرسنه نشده نخورد و هنگام خوردن نام را خدا ببرد ( نویسنده این محتوا : راجب صحبت کردن با غذا و فواید فوق العاده آن می توانم چندین ساعت صحبت کنم ) و طعام را خوب بجود و در حالی که هنوز اشتها دارد دست از طعام بکشد.
حدیث از پیامبر اکرم (ص) » زمانی که اشتها داری به خوری و زمانی که هنوز اشتهایت باقی است، دست از طعام بدار.
مصرف خرما با معده خالی
دانشمندان به تازگی دریافته اند که حتی وقتی ناشتا هستید و احساس گرسنگی ندارید، بهتر است چیزی نخورید.
همین دانشمندان آمریکایی و ژاپنی دریافته اند که همانطور که در قسمت بالا هم توضیح داده شد » مصرف خرما با معده خالی در حالت گرسنگی میزان جذب قند طبیعی موجود در خرما را بیشتر میکند که بسیار مفید است.
بررسیهایشان نشان میدهند کلسیم و ویتامینهای موجود در خرما فواید بسیاری دارد منجمله پرپشت شدن موها و ...
گفتنی است فیبر موجود در خرما مانع از ایجاد گرسنگی و “افت قندخون” در طول روز میشود.
نتایج مطالعات نشان میدهند دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتند خانمهایی که زیاد خرما مصرف میکنند و به جای قند و شکر با چای و نوشیدنیهای خود خرما مصرف میکنند ۷۰ درصد کمتر دچار کمخونی و “رنگ پریدگی پوستی” میشوند و بدنی سالم و مقاوم در برابر “باکتریها” و “ویروسها” خواهند داشت.
خرما و لیمو شیرین و کم خونی
با توجه به اینکه خیلی از افراد جامعه به کم خونی مبتلا هستند خوب است از میوه لیمو شیرین و فواید آن نیز صحبت شود تا اطلاعات بیشتری برای پیشگیری از کم خونی در مقاله ارائه شده باشد:
لیموشیرین در پیشگیری از کم خونی مفید است و اسیدفولیک موجود در لیموشیرین نسبت به میوهها دیگر بیشتر است و نقش موثری در پیشگیری از کم خونی ایفا میکند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی: این میوه حاوی مقدار زیادی فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و کلسیم است.
عملکرد قلب با مصرف لیموشیرین کمک می شود، لیموشیرین با بهبود بخشیدن به عملکرد قلب باعث گردش مناسب خون میشود
# لیمو ترش
لیموترش یکی از میوه های گروه مرکبات است که از مهمترین خاصیتهای ان تأثیر روی رنگ و روی شما و روشن شدن پوستهای کدر و تیره و خوش آب و رنگ کردن پوست صورت دانست همچنین سریع تر شدن هضم غذا یکی دیگر از ویژگیهای انست
در صورت مصرف میوه لیمو شیرین با پوست داخلی، مقدار ۷۷ میلیگرم ویتامین “ث” به بدنمان میرسد، در حالی که مصرف آن بدون پوست داخلی، فقط دارای ۵۳ میلی گرم ویتامین “ث” است.
حجم زیادی از لیموشیرین را آب تشکیل میدهد و به همین دلیل این میوه خاصیت ادرارآور و همین طور ملین دارد.
نقشی از نقش تاثیرگذار لیموشیرین در جلوگیری از پوکی استخوان است، لیموشیرین میوهای سرشار از کلسیم است که میتواند در جلوگیری از پوکی استخوان بخصوص در زنان نقش موثری ایفا کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نقش پیشگیری کننده ویتامین “ث” موجود در این میوه در پیشگیری از بروز سرماخوردگی به اثبات رسیده است.
کلمات کلیدی ❤ # خوردن خرما ناشتا برای معده # خوردن خرما ناشتا # خرما ناشتا # خواص خوردن خرما صبح ناشتا # بهترین زمان مصرف خرما
پیام مدیریت پرستار سلام ❤ برای درخواست استفاده از خدمات پرستار سلام برای شما 10 درصد تخفیف برای هر کدملی و بدون تاریخ انقضا قرار داده ایم که برای مشاهده کد تخفیف مورد نظر از قسمت منوی سایت روی بخش درخواست پرستار با تخفیف کلیک کنید.