تزریقات
انجام تزریقات در منزل : خانم اصفحانی
توضیحات : تزریق دو عدد آمپول در منزل
ساعت کاری :توافقی
محدوده : کامرانیه شمالی
…………………. ………………….
۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴
کامرانیه شمالی
کامرانیه شمالی بخش شمالی محله کامرانیه در شمال تهران میباشد. گذر اصلی این محله، خیابان کامرانیه شمالی (بازدار) نام دارد که از چهارراه کامرانیه در جنوب آغاز و به خیابان نیاوران در شمال منتهی میشود.
کامرانیه شمالی از شمال با نیاوران، از جنوب با کامرانیه جنوبی، از شرق با فرمانیه و از غرب با دزاشیب همسایه است. این محله شامل خیابان کامرانیه شمالی (بازدار) و تمامی کوچه های منشعب از آن می باشد.
کامرانیه
زمینهای این منطقه ابتدا به میرزا سعیدخان انصاری، وزیر امور خارجه ناصرالدین شاه تعلق داشت و سپس کامرانمیرزا، پسر بزرگ ناصرالدینشاه، با خرید زمینهای جماران و حصار بوعلی، اهالی منطقه را مجبور به ترک زمینها کرد و این منطقه را تصرف نمود. وی در اراضی این منطقه که در جوار کاخ صاحبقرانیه قرار داشت، برای خود باغ و اقامتگاهی تابستانی برپا کرد و آن را کامرانیه نامید.
باغ کامرانیه به وسعت تقریبی ۹۰۰ هزار متر مربع، در سال ۱۲۹۵ قمری ساخته شد. عینالسلطنه محدوده باغ کامرانیه را از اول منظریه تا رستمآباد (منظور همان رستم آباد بالای سابق و فرمانیه امروزی است) ذکر کردهاست. به نوشتهٔ دوستعلیخان معیرالممالک، باغ کامرانیه ۳۰۰ متر عرض و ۳ کیلومتر طول داشت.
در وصف وسعت باغ کامرانیه نقل کردهاند در این باغ الاغی در تابستان گم شد و هرچه جستجو کردند آن را نیافتند. بعد از ۴ یا ۵ ماه، در اواخر پاییز که خزان، باغ را عریان کرد، اسکلت الاغ را زیر درختی در نقطهای دوره افتاده از باغ یافتند؛ حیوان را مار زده بود.
تزریقات در کامرانیه شمالی
در این باغ چندین اندرونی و بیرونی از جمله کلاهفرنگی دوطبقهای که بیرونی بوده و به پذیرایی از میهمانان اختصاص داشت، احداث شده بود. همچنین در آن حوضهای فوارهدار طراحی کرده بودند و آب باغ نیز از قناتی به نام قنات حصاربوعلی تأمین میشد.
زیبایی عمده باغ کامرانیه محصول گلکاریهای کمنظیری بود که کامرانمیرزا به کمک چندین باغبان فرنگی ایجاد کرده بود. آنها با گرداوری انواع و اقسام گلها و گیاهان گرمسیری و سردسیری از اقصینقاط ایران و جهان باغی پدید آوردند که تا آن زمان نمونهاش ساخته نشدهبود.
این باغ دارای درختان باردار و بیبار، گلها، گیاهان، مرکبات و حتی میوههایی چون آناناس بود که اصل آن از فرنگ آورده شدهبود برای گلها و گیاهان حساس، یک گلخانه ساخته شدهبود تا از سرمای زمستان در امان بمانند. باغ کامرانیه دو باغبان اتریشی و ۲۵ باغچهبان ایرانی داشت؛
ضمن اینکه روزانه ۲۰ کارگر، گلها را آبیاری میکردند. همین امور منجر شده بود تا هزینه باغبانی و نگهداری از این باغ به طرز سرسامآوری سنگین باشد؛ چناچه اعتمادالسلطنه به این مسئله اشاره کرده و نوشته: هرساله مبلغی گزاف در باغبانی و سرایداری و سایر خدمات این محل مصرف میشود!
باغ کامرانیه با مرگ کامرانمیرزا در سال ۱۳۰۷ خورشیدی، به تدریج به دست ورثه او تکهتکه و در دههٔ ۱۳۲۰ به ثروتمندان تهرانی فروخته شد. معروفترین این افراد عبارت بودند از عبدالحسین هژیر، محمدصادق فاتح، شیخ الاسلام مهاندوست و عدهای دیگر که همچنان نام برخی از آنها بر روی خیابانها و کوچههای منطقه باقی ماندهاست.