روغن ویتامین E

پرستار کودک,نگهداری از کودک,خدمات پرستاری در منزل,پرستاری کودک,پرستار سالمند

باور عمومی این است که مالش روغن ویتامین E بر روی جای جوش می تواند به التیام زخم کمک کند.

آیا می توان از روغن ویتامین E برای درمان زخم استفاده کرد؟

پمادها و کرم های که حاوی ویتامین E  هستند و ادعا می کنند که برای از بین بردن زخم آکنه، زخم عمل جراحی موثر هستند و در قفسه های فروشگاه ها یافت می شود متاسفانه، شواهد این اثر ویتامین E عمدتا حدیثی است. شواهد بالینی کمی در حمایت از این ادعا ها وجود دارد. ویتامین E، بخش مهمی از تغذیه هر فرد است.

این ویتامین کمک می کند تا با گردش خون سبب عملکرد صحیح مغز شود. در افراد مبتلا به بیماری های قلبی و خطر ابتلا به سکته مغزی، ویتامین E اغلب برای کمک به کاهش لخته و بهبود عملکرد گردش خون تجویز می شود. ویتامین E یک پماد موضعی عالی برای کاهش زخم است. شما می توانید ویتامین E را بر روی زخم های قدیمی و در زخم های جدید برای کاهش جای زخم دائمی استفاده کنید.

ترمیم زخم

یک مطالعه در سال ۱۹۹۹ نشان داد که ویتامین E و روغن Aquaphor در درمان ۹۰ درصد از زخم در افرادی که به تازگی پچ هایی از سرطان پوست داشتند تفاوت نداشت. با این حال، یک مطالعه  در سال ۲۰۱۰ نشان داد که کودکان مبتلا به زخم جراحی که ویتامینE  سه بار در روز استفاده کردند کلوئید و یا بافت اضافه اسکار ناشی از زخم توسعه نیافت.

تحقیقات نشان داد پماد موضعی ویتامین E قبل و بعد از عمل جراحی در بهبود زخم های جراحی و بهبود نتایج زیبایی موثر است. تحقیقات در مورد اثر ویتامین E در درمان آکنه و همچنین التیام زخم آن  نیز بی نتیجه بود. با این حال، در حالی که اثبات کمی وجود دارد که روغن ویتامین E می تواند به التیام زخم کمک کند این امکان وجود دارد که با خوردن آن از طریق مواد غذایی یا به صورت مکمل، به بهبود سریعتر زخم کمک کند.

مکمل های ویتامین E برای ترمیم زخم ها

بعضی از تحقیقات نشان می دهد ویتامین E می تواند برای افراد مبتلا به ترومای عمده پوست موثر باشد. ویتامین E می تواند بدن شما را در چندین جنبه از فرایند درمان پشتیبانی کند به عنوان مثال، ویتامین E بافت های بدن را از رادیکال های آزاد، که می تواند به سلول های بدن آسیب رسانده و روند پیری را سرعت بخشد محافظت می کند. همچنین برای تشکیل سلول های قرمز خون برای توزیع اکسیژن در سراسر بدن حیاتی است.

بهتر است که تمام ویتامین E مورد نیاز خود را از مواد غذایی بدست آورید. این ویتامین در سبزیجات برگ سبز، آجیل، دانه ها و همچنین غذاهای غنی شده مانند غلات وجود دارد.
سازمان غذا و تغذیه توصیه به مصرف روزانه ویتامین E در مقادیر زیر نموده است

نوزادان: ( ۰ – ۶ ماه ) ۴ میلی گرم  ( ۷ -۱۲ ماه ) ۵ میلی گرم
کودکان: (۱ – ۳ سال ) ۶ میلی گرم، ( ۴ – ۸ سال ) ۷ میلی گرم، ( ۹ – ۱۳ سال ) ۷ میلی گرم
۱۴ و بالاتر: ۱۵ میلی گرم
زنان شیرده: ۱۹ میلی گرم

توجه خوردن بیش از حد بسیاری از مکمل های ویتامین E بیش تر از ۱۰۰۰ میلی گرم در روز به صورت طبیعی و یا ۶۷۰ میلی گرم به صورت مصنوعی می تواند مضر باشد. و می تواند سبب رقیق شدن خون، افزایش خطر ابتلا به خونریزی و حتی باعث خونریزی در مغز شود.

نحوه استفاده از ویتامین E برای کاهش زخم

۱- ویتامین E به صورت روغن یا کپسول به فروش می رسد. اگر شما شکل کپسول را انتخاب می کنید با یک پین استریل داخل کپسول را بهم بزنید و مقداری از روغن ویتامین E را خارج کرده و استفاده کنید
۲- با دقت بسیار زخم و یا سطح زخم را پاک کنید. ویتامین E ضد باکتری و ضد قارچی نیست. اگر قارچ یا باکتری در منطقه زخم وجود دارد زخم را به درستی تمیز کنید زیرا روغن ویتامین E ممکن است به دام باکتری ها افتاده و سبب زمینه های مناسبی برای عفونت شود.
۳ – در صورت استفاده از کپسول ویتامین E با فشار نوک انگشت مقداری از روغن را بر روی یک سواب پنبه ریخته و مصرف کنید مراقب باشید که روغن را با دست لمس نکنید و یا روغن به لباس یا لوازم داخلی نشت نکند.
۴ – با چیز نرمی روغن ویتامین E را به صورت نوازش کردن بر روی زخم بمالید. آنرا به داخل زخم وارد نکنید
۵ – منطقه را با لایه سبک از گاز پوشش دهید از پانسمان روی روغن ویتامین E استفاده نکنید. زیرا می تواند باکتری و یا قارچ ها را درزخم به دام اندازد.
۶ – روغن ویتامین E را روی منطقه زخم و اسکار حداقل برای ۴ – ۵ ساعت نگه دارید. و پس از ۸ ساعت زخم را برای حذف باکتری ها و یا قارچ های به دام افتاده، شستشو دهید.
۷ – ویتامین E را حداقل یک بار در روز برای مدت چند هفته یا تا زمانی که زخم ترمیم یابد روی زخم و اسکار استفاده کنید. برای اسکار، شما ممکن است برای بهترین نتایج، نیاز به استفاده از روغن ویتامین E برای یک تا دو ماه داشته باشید.

گردآوری گروه انفورماتیک موسسه طنین

منبع : salamati.ir

مطالب مرتبط :   در یخچال جای هر ماده غذایی نیست
پرستار سالمند, پرستار سالمند در منزل, خدمات پرستاری, خدمات پرستاری در منزل, نگهداری سالمند در منزل
نوشتهٔ پیشین
نکاتی درباره خواص ویتامین E
نوشتهٔ بعدی
تزریق ویتامین B12 بسیار موثر است

محتوای مرتبط

موسسه طنین | پرستار سالمند | پرستار کودک | پرستار بیمار | در منزل

پوست موز در تشخیص انواع خطرناک سرطان

موسسه طنین | پرستار سالمند | پرستار کودک | پرستار بیمار | در منزل

میوه‌ها مفیدترین و طبیعی‌ترین منابع تغذیه

موسسه طنین | پرستار سالمند | پرستار کودک | پرستار بیمار | در منزل

زمان های نا مناسب برای نوشیدن قهوه

نمونه کارهایی از خدمات پرستار سلام

تزریق سرم در خیابان هفت تیر

تزریق سرم در خیابان هفت تیر

پرستار بیمار در بیمارستان مدرس

پرستار بیمار در بیمارستان مدرس

مراقبت از سالمند خانم سالم و تنها ، شهر قدس

مراقبت از سالمند خانم سالم و تنها ، شهر قدس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
همین الان تماس بگیرید!