پرستار سالمند مترو قلهک
👵🏻 پرستار سالمند : خانم عزیزی
📌﷽ : سالمند خانم 92 ساله سالم و تنها زندگی میکنن. به یک خانم با تجربه با حدود سنی 35 تا 50 سال بصورت شبانه روزی نیازمندند.
💸 حقوق : 6.500.000 تومان
🏠 محدوده : پرستار سالمند مترو قلهک
🕰️ ساعت کاری : شبانه روزی
…………………. ………………….
۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴
ایستگاه متروی قلهک
ایستگاه قلهک متروی تهران، یکی از ایستگاههای خط یک مترو تهران است که در ۱۹بهمن ۸۸ افتتاح شد. این ایستگاه در خیابان دکترشریعتی، بالاتر از دو راهی قلهک، نرسیده به خیابان شهید کلاهدوز جنب شمال خیابان شهید کدوئی (نوبهار) واقع شده است و ورودی دوم در شرق خیابان دکتر شریعتی قرار دارد.
امکانات
از امکانات این ایستگاه میتوان پله برقی، آسانسور، آب سردکن ، نماز خانه، دفتر اشیاء گم شده و پایانه تاکسیرانی را نام برد.
قبل از ساخت ایستگاه مترو قلهک، مکان ایستگاه پارک کودک قلهک بود که در ۱۳ مرداد ۱۳۴۴ در کنار کتابخانه شماره ۷ در قلهک توسط شهردار وقت تهران تقی سرلک افتتاح شده بود که پس از تعیین این محل به عنوان ایستگاه به کلی تخریب و ایستگاه مترو بنا شد.
خطوط اتوبوسرانی
از خطوط اتوبوسرانی منتهی و عبوری از مجاور این ایستگاه خطوط ذیل میباشد:
- خط ۳۰۳ ميدان قدس به پيچ شميران در مسير خيابان شريعتي، متروي قيطريه، پل صدر، خيابان شريعتي، پل سيدخندان، سهروردي، خيابان مطهري و ملك و خيابان شريعتي تا پيچ شميران
قلهک
قُلْهَک محلهای که در منطقه ۳ شهرداری تهران واقع شده است. از شرق به محله دروس (خیابان فکوریان)، از غرب به رودخانه قلهک، از شمال به باغ سفارت بریتانیا و از جنوب با خیابان پورمشکانی و خیابان ظفر (دستگردی) هم مرز می باشد.
این منطقه از گذشتههای دور دارای چندین رشته قنات بوده که برخی از آنها هنوز جاری هستند. آب قنات جاری در سفارت که بسیار پرحجم و همچنان جاری است، درختان چنار کهنسال منطقه را سیراب میکند. در منطقه قلهک، دو مسجد به نام های مسجد جامع و مسجد اعظم قلهک وجود دارد. قدیمی ترین مسجد آن، مسجد اعظم قلهک می باشد که در آن در ایام تاسوعا و عاشورا نخل قلهک برای ایام سوگواری بیرون آورده می شود. همچنین حمام اهالی قلهک، واقع در خیابان جلالی جنب بن بست شریعتی می باشد که به نام گرمابه حافظ تا چندین سال پیش معروف بوده است ولی در حال حاضر تعطیل است. این حمام قدمتی نزدیک به صد سال دارد و تاریخ احداث آن مشخص نیست. شواهد نشان می دهد که آب قنات که از سفارت انگلیس وارد حوضچه حمام می شده و در کوره پزخانه توسط برگ درختان و الوار سوزانده شده، آب گرم می شده و اهالی حمام می کرده اند که بعدها لوله کشی آب و گاز آمده و دوش حمام نصب شده است.