همراه بیمار در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) تهران
پرستار سلام :: 02188499404 :: » همراه بیمار در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) تهران و پرستار بیمار در بیمارستان های تهران با شرکت پرستار سلام که دارای سابقه فعالیت درخشان و تندیس رضایتمندی مشتری می باشد.
همراه بیمار در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) تهران
همراه بیمار در بیمارستان خاتم الانبیا :: بیمارستان خاتمالانبیاء تهران که ساخت آن در سالهای قبل از انقلاب آغاز و در سال ۱۳۶۶ افتتاح شد از جمله بیمارستانهای مجهز ایران است و در شرایط حاضر در رشتههای فوق تخصصی از جمله جراحی قلب ، جراحی قفسه صدری ، جراحی زانو ، جراحی ستون فقرات فعال است.
در قسمت زیر یکی از نمونه کارهای بخش همراه بیمار در بیمارستان بخش پرستار بیمار در بیمارستان شرکت پرستار سلام را با عنوان همراه بیمار در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) تهران مشاهده می نمایید.
نام نمونه کار 🚑 بخش همراه بیمار در بیمارستان شرکت پرستار سلام : آقای کرابی
📌 توضیحات خانم بیمار به کارشناس بخش همراه بیمار در بیمارستان شرکت پرستار سلام : بیمار آقا که در بیمارستان خاتم الانبیا که خودشون با کمک راه می ره و مشکل شکستگی لگن دارن بعد از جراجی تا مدتی از زیر انداز برای دفع استفاده می کنند و …
💸 حقوق همراه مریض در بیمارستان های تهران و بیمارستان خاتم الانبیاء در سال 1402 : 900.000 تومان می باشد که اگر در بیمارستان به همراه بیمار غذا ندهند 200 هزار تومان بابت غذا به مبلغ بالا افزوده می شود.
⏰ ساعت کاری مور نیاز بیمار برای همراهی خود در بیمار ستان : شیفت های ۲۴ ساعته و برای کمتر از یک هفته در بیمارستان و بعد از آن برای یک ماه در منزل
🏠 نام بیمارستان و محدوده آن :: بیمارستان خاتم النبیا :: خیابان ولیعصر، بالاتر از بلوار میرداماد، خیابان رشید یاسمی، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء (ص)
==_____==______==_____
☎️ ۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴
« شکستگی لگن »
نامی کلی برای تعداد زیادی از شکستگی ها است که معمولا بدنبال حوادثی مانند سقوط از ارتفاع، تصادف، حوادث ورزشی و حوادث حین کار و یا حتی زمین خوردن ایجاد میشود.
شکستگی لگن در سنین بالا معمولا بدنبال زمین خوردن ایجاد میشود. در افراد مسن به علت پوکی و در نتیجه ضعیف شدن استخوان، شکستگی لگن به راحتی و با ضربه کمی ایجاد میشود. شکستگی لگن در جوان ها معمولا بدنبال ضربات شدیدتر مانند تصادف اتومبیل و یا سقوط از ارتفاع ایجاد میشود.
عوامل خطر ساز برای شکستگی لگن
- باریک اندام بودن، سفید پوست بودن، آسیایی تبار بودن، داشتن سابقه خانوادگی شکستگی لگن
- دریافت ناکافی کلسیم از راه غذا
- اختلال تعادل، التهاب مفاصل، مشکلات بینایی یا نحیف بودن بدن
- دچار بودن به زوال عقل یا سایر اختلالات حافظه
- مصرف برخی از داروها که عوارض جانبی مانند سرگیجه یا ضعف دارند
عوارض جدی شکستگی لگن
عوارض کلی این شکستگی ها عبارتند از زخم بستر، عفونت ریوی، عفونت ادراری، لخته شدن خون در ساق و انتقال آن به ریه و دیگر نقاط بدن.
نکته: رژیم غذایی سالمندان باید حاوی مواد غذایی غنی از ویتامین ها، پروتئین و املاح به ویژه آهن و کلسیم باشد. بنابراین پنیر، کشک و ماست برای تامین کلسیم، گوشت به ویژه مرغ و ماهی، جگر و تخم مرغ برای تامین پروتین ها و مصرف شیر، سبزی و میوه ها برای تامین ویتامین های مورد نیاز توصیه می شود.
لگن در برگیرنده اندام های ادراری و تناسلی است و شکستن آن خطر آسیب به این اندام ها را در بر دارد. این نوع شکستگی اغلب بر اثر سقوط روی اندام تحتانی رخ می دهد و معمولا در افراد مبتلا به پوکی استخوان و سالمندان بیشتر اتفاق می افتد.
همراه بیمار در بیمارستان خاتم الانبیاء تهرانباشرکت پرستار سلام