همراهی در بیمارستان فارابی
همراه بیمار در بیمارستان : آقای خدابنده
﷽ : همراه بیمار دربیمارستان فاربی بیماری آب مروارید داشته و عمل کرده و نیاز به همراه داره
ساعت کاری : ۷:۰۰فردا
محدوده : بیمارستان فارابی
…………………. ………………….
۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴
بیمارستان فارابی
بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی فارابی اولین و بزرگترین مرکز فوق تخصصی چشم پزشکی در ایران است.
تاریخچه بیمارستان فارابی
این بیمارستان در سال ۱۳۰۰ با خرید باغ حاج معدل شیرازی به آسایشگاه شهرداری تبدیل شد، این آسایشگاه بیماران دارالایتام و دارالمساکین را در خود جای داده و به مریضخانه فقرا مشهور شده بود. پس از آنکه بیمارستان بلدیه پذیرای بیماران قبلی شد محل بیمارستان فارابی به کارخانه برق بخش ۱۰ داده شد.
پس از شیوع تیفوس در دارالمساکین مجدداً بیمارستان فارابی با نام مریضخانه نمره ۲ بستری بیماران تیفوسی را عهدهدار شد. پس از اتمام همهگیری بیماری تیفوس، بخشهای مختلف جراحی و داخلی در مریضخانه ایجاد شده و درمانگاههای مختلف پزشکی، جراحی، دندانپزشکی، بخش و درمانگاه بیماریهای گوش و حلق و بینی و داروخانه در آن ایجاد گردید. این بیمارستان در سال ۱۳۱۹ به دانشکده پزشکی ملحق شد.
در سال ۱۳۲۱ تا ۱۳۲۴ ساختمان کرسی چشم پزشکی در محوطه بیمارستان ساخته شد و در دوم آذر ۱۳۲۵ مورد استفاده قرار گرفت. این ساختمان شامل بخشهای پزشکی، گوش و حلق و بینی، آزمایشگاه و داروخانه با گنجایش ۱۲۰ تخت بستری بود که بعدها تا ۲۲۰ تخت گسترش داده شد. به پاس خدمات لسان شمس استاد چشم پزشکی در دوم خرداد ۱۳۳۶ اتاق عمل بخش چشم پزشکی بیمارستان بنام وی نامگذاری شد. در تشکیلات کرسی چشم پزشکی، دوره تخصصی چشم پزشکی که مدت دوره آن سه سال بود دایر شد. دانش آموختگان دوره پزشکی عمومی با طی این دوره آموزشی تخصصی و گذراندن امتحانات لازم و نوشتن پایاننامه مربوطه در رشته چشم پزشکی متخصص میشدند.
در سال ۱۳۵۹ لایحه واگذاری کلیه اراضی اطراف بیمارستان (حدود صدهزار متر مربع) به دانشکده پزشکی دانشگاه تهران ابلاغ و عملیات ساختمانی بیمارستان جدید فارابی شروع گردید. این ساختمان با مساحت ۲۳ هزار متر مربع زیربنا در سال ۱۳۶۶ افتتاح و به تشکیلات قدیم افزوده شد.