مراقب سالمند در منزل رسالت _ سالمندی به مقطع سنی بالاتر از ۶۰ سال اشاره دارد و بنابراین بخش پایانی چرخهٔ حیات انسان است. افراد سالمند قابلیتهای تجدید قوای محدودی دارند و بیش از دیگر بزرگسالان در معرض بیماری، سندرمها و کسالت هستند.
👵🏻 مراقب سالمند در منزل : خانم پاویر
📌﷽ : سالمند خانم غیرپوشکی، آلزایمر خفیف دارند. تنها زندگی میکنن نیاز به یک خانم به صورت شبانه روزی دارند.
💸 حقوق : 4.500.000 تومان
⏰ ساعت کاری : شبانه روزی بدون جمعه ها
🏠 محدوده : میدان رسالت
==_____==______==_____
☎️ ۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴
سالمندی در ایران
مطالعات جهانی از افزایش روزافزون این بیماریها در میان جمعیت سالمند در جوامع مختلف دنیا نشان دارد و گفته میشود در حال حاضر ۳۶ میلیون نفر مبتلا به آلزایمر و ۴٫۳ میلیون نفر مبتلا به پارکینسون در سراسر جهان هستند. پیش بینیها حاکی است که با توجه به افزایش جمعیت سالمند در جهان، آمار مبتلایان به آلزایمر تا سال ۲۰۵۰ به ۱۱۵ میلیون نفر و مبتلایان به پارکینسون به ۹ میلیون نفر خواهد رسید. آلزایمر و پارکینسون از جمله مهمترین بیماریهای سیستم عصبی دوره سالمندی است که به گفته متخصصان، با توجه به سیر افزایش جمعیت سالمند در ایران در صورت نبود اقدامات پیشگیرانه لازم، در سالهای آتی شیوع بالایی مییابد
تغییرات فیزیولوژیک سالمندی
در برخی تعاریف سالمندی ذکر کرده اند که سالمندی به معنای تغییرات خودبه خودی و پیش رونده غیرقابل بازگشت است که در آن قوای روحی و جسمی هر دو به نحو قابل ملاحظه ای روبه نقصان می گذارند.
سالمندی در سیستم قلب و عروق، تنفسی، پوست، تولید مثل، ادراری، گوارش، عضلانی و اسکلتی، اعصاب، بینایی، شنوایی، بویایی و چشایی و خواب تغییراتی ایجاد می کند.
مراقب سالمند در منزل رسالت
خیابان رسالت
خیابان رسالت از خیابان دماوند شروع میشود و با عبور از روی بزرگراه امام علی و بزرگراه صیاد شیرازی و تقاطع با خیابان مجیدیه به پل سیدخندان منتهی میگردد. خیابان سهروردی و شریعتی را نیز قطع کرده و به تونل رسالت منتهی میشود. این تونل قبلاً میدان آفریقا نامیده می شد. یکی از خروجی های مصلی بزرگ پایتخت در این خیابان قرار دارد. ازجمله ویژگی های این خیابان منتهی شدن به خیابان دماوند و جاده آبعلی است. همچنین دانشگاه خواجه نصیر الدین توسی از این خیابان منشعب میشود.