مراقب سالمند خیابان پانزده خرداد
👴🏻 پرستار سالمند آقا : آقای احسانی
📌﷽ : سالمند آقا رو تخت خوابیدن و زیاد نمی تونن حرکت کنن و نیار به پرستار دارن و برای استحمام میان کمکتون
💸 حقوق : 7.500.000 تومان
🏠 محدوده : مراقب سالمند خیابان پانزده خرداد
🕰️ ساعت کاری : شبانه روزی (جمعه تعطیل)
…………………. ………………….
۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴
خیابان پانزده خرداد
خیابان پانزده خرداد (نامهای پیشین: خیابان بوذرجمهری، خیابان جباخانه) یکی از قدیمیترین خیابانهای شهر تهران است که در منطقه ۱۲ شهرداری تهران واقع شده است. در ضلع جنوبی این خیابان بازار تهران قرار دارد. تقاطع این خیابان با خیابان خیام (تهران)، چهارراه گلوبندک نام دارد و ایستگاه متروی پانزده خرداد در این تقاطع قرار گرفته است. این خیابان در گذشته و دوره پهلوی خیابان بوذرجمهری نام داشت.
سالمندی در ایران
مطالعات جهانی از افزایش روزافزون این بیماریها در میان جمعیت سالمند در جوامع مختلف دنیا نشان دارد و گفته میشود در حال حاضر ۳۶ میلیون نفر مبتلا به آلزایمر و ۴٫۳ میلیون نفر مبتلا به پارکینسون در سراسر جهان هستند. پیش بینیها حاکی است که با توجه به افزایش جمعیت سالمند در جهان، آمار مبتلایان به آلزایمر تا سال ۲۰۵۰ به ۱۱۵ میلیون نفر و مبتلایان به پارکینسون به ۹ میلیون نفر خواهد رسید. آلزایمر و پارکینسون از جمله مهمترین بیماریهای سیستم عصبی دوره سالمندی است که به گفته متخصصان، با توجه به سیر افزایش جمعیت سالمند در ایران در صورت نبود اقدامات پیشگیرانه لازم، در سالهای آتی شیوع بالایی مییابد.
نشانهها و علائم پارکینسون
شناختهشدهترین علائم پارکینسون، علائم حرکتی هستند. علائم غیرحرکتی شامل اختلال در دستگاه عصبی خودمختار، مشکلات عصبی-روانی (تغییر خلق و خو، تواناییهای شناختی، رفتار یا فکر)، مشکلات حسّی (بهخصوص تغییر حس بویایی) و مشکلات مربوط به خواب نیز در مبتلایان این بیماری شایع هستند. برخی از این علائم غیرحرکتی ممکن است در زمان تشخیص بیماری نیز وجود داشته باشند.
علل بیماری
عوامل ریسک بسیاری برای پارکینسون پیشنهاد شدهاند اما تا کنون هیچیک بهطور قطعی اثبات نشدهاست. دو عامل بیش از همه تکرار شدهاند: افزایش ریسک در کسانی که در معرض حشرهکشها و آفتکشها قرار گرفتهاند، و کاهش ریسک در سیگاریها. احتمالاً ارتباطی بین پارکینسون و عفونت هلیکوباکتر پیلوری وجود دارد. به اعتقاد پژوهشگران هلیکوباکتر پیلوری موادی شیمیایی تولید میکند که برای مغز مسموم کننده است. همچنین این باکتری میتواند از جذب داروهای پارکینسون از جمله لوودوپا پیشگیری کند، از این رو با درمان این عفونت در بیماران مبتلا به پارکینسون جذب این دارو بهتر صورت میگیرد