عدم وزنگیری مناسب در کودکان میتواند از علائم وجود عفونت در مجاری ادراری آنها باشد.
دکتر مؤمنزاده در خصوص عفونت مثانه در کودکان گفت: عفونت مثانه یکی از شایعترین و مهمترین بیماریها در کودکان است که عواملی از جمله ناهنجاریهای دستگاه ادراری، رفلاکس و بازگشت ادرار از مثانه به کلیه، شستشوی نامناسب مجاری ادراری باعث افزایش احتمال ابتلا به عفونت در کودکان میشود.
وی در ادامه گفت: استفاده از صابون و شامپو برای شستشوی مجاری ادراری، به خصوص در دختران یکی از عواملی است که ابتلا به عفونت ادراری را در این کودکان افزایش میدهد.
دکتر مؤمنزاده ضمن بیان این که عفونت ادراری در پسران زیر یک سال و در دختران بالای پنج سال شایعتر است، در خصوص علائم وجود عفونت ادراری در کودکان گفت: عدم وزنگیری مناسب، ادامه تب در کودکان بیش از 4 روز، بیقراری، وجود درد در ناحیه شکم، افزایش دفعات ادرار و عدم تخلیه کامل مثانه در هر بار ادرار از جمله علائمی هستند که با مشاهده آنها میتوان به پزشک مراجعه کرده و با انجام آزمایشهای تخصصی ادرار به وجود عفونت پی برد.
وی همچنین تأکید کرد: شرایط مناسب و تخصصی در آزمایشگاهها و دقت در روند نمونهبرداری و آزمایش نمونه در کمترین زمان ممکن از اهمیت بالایی برخوردار است.
ایشان در خصوص درمان این بیماری بیان کرد: درمان عفونت مجاری ادراری در کودکان بستگی به سن آنها دارد و معمولاً در کودکان بالای پنج سال درمان توسط آنتی بیوتیکهای خوراکی و در کودکان زیر پنج سال به مدت پنج روز تزریق آنتی بیوتیکهای وریدی و پس از پنج روز با تکرار آزمایش ادرار و با توجه به نتیجه آن و همچنین با توجه به تجویز پزشک آنتی بیوتیکهای خوراکی مصرف شود.
گردآوری گروه انفورماتیک موسسه طنین
منبع : beytoote.com | yjc.ir