ظرفیت درونی چیست ؟ روزی هرکسی متناسب با ظرفیتش است ؟

ظرفیت درونی چیست ؟

ظرفیت درونی چیست ؟ روزی هرکسی متناسب با ظرفیتش است ؟

” تا سال آینده می خواهم پیشرفت کنم، زندگی ام را بهبود دهم و به شخص بهتری تبدیل شوم.

یک راه برای رسیدن به این هدف، افزایش ظرفیت درونیست؛ افزایش ظرفیت درونی به معنی توانایی برای انجام کارهاییست که قبلاً قادر به انجام آن ها نبودید؛

سر و سامان دادن به وضعیت هایی که در گذشته کنترل آن ها از دستتان خارج بوده است؛ اگر تصمیم داشته باشید که به طور آگاهانه ظرفیت درونی خود را افزایش دهید؛ تغییر خواهید کرد و به پیشرفت چشمگیری دست پیدا می کنید.

در این متن به بررسی ۸ نکته و راهکار برای چالش جدید می پردازیم:

۱-  به چالش های جدید بپردازید

افزایش ظرفیت درونی، مانند وزنه برداری است. اگر قادر به بلند کردن ۵۰ کیلوگرم باشید ولی همواره همان وزن را بلند کنید، پیشرفتی نداشته اید.

برای پیشرفت می بایست به مرحلۀ بعدی بروید و وزنۀ سنگین تری را بلند کنید؛ ابتدا دشوار است ولی با گذشت زمان آسان خواهد شد. و زمانی که خود را با وزنه جدید تطبیق دادید می بایست یک وزنۀ سنگین تر بلند نمایید!

به همین ترتیب برای افزایش ظرفیت درونی تان، باید از منطقۀ امن و راحتتان خارج شوید و روی موضوعاتی کار کنید که برایتان آسان نیستند.

به موقعیت حاضرتان بنگرید؛ و به این سوالات جواب بده ( جواب را در گوشی یا کاغذ بنویس )

چه مدت است که به کاری که هم اکنون انجام می دهید مشغولید؟

آخرین بار که چالشی را امتحان کردید چه زمانی بود؟

الان چه چیزی هست که برایتان آسان نیست و شما را از منطقه امن تان خارج می کند و اگر اتفاق بیفتد رُشد قابل توجهی می کنید ؟

قدم بعدی برای رُشدتون چیست ؟ ( اصلا به بزرگی چالش دقت نکن، بزرگترین چالش ها برای خدایی که بزرگتر از تصور ماست، کوچک هستند، تمرکز شما فقط باید روی قدم بعدی ای که در دسترس است باشد )

از آسودگی دست بکشید و چالش جدیدی را بیازمایید.

۲- چالشی را انتخاب کنید که برایتان هیجان انگیز باشد

اگر چالشی که انتخاب می کنید برایتان هیجان نداشته باشد؛ زمان ، پول و تلاشتان را هدر داده اید. و انجام آن چالش برایتان مانند یک کار خسته کننده و اجباری خواهد بود.

بالعکس، انجام کاری که برایتان هیجان انگیز است بسیار ساده است و تلاش و انرژی کمتری خواهد برد. از انجام آن لذت می برید و دوست دارید که آن را ادامه دهید، در نتیجه موفق خواهید شد.

مطالب مرتبط :   وضعیت جنین در هفته هشتم بارداری

۳- از چالش یک تفریح بسازید

کاری کنید که فرآیند چالش برایتان مانند یک تفریح شود. به عنوان مثال آن را در ذهنتان به بازی تبدیل کنید که می بایست در آن پیروز شوید.

تعداد مشخصی منبع در دست دارید، می بایست این منابع را به درستی تخصیص دهید و موانع را پشت سر بگذارید. مشکلات و شگفتی های بسیاری نیز در این راه پیش روی شما خواهند بود.

به این ترتیب به سادگی می توانید شکست ها را مدیریت کنید. زیرا می دانید که برای تمام کردن بازی می بایست موانعی را رد کنید و به جای ترسیدن، برای افزایش مهارتتان با انگیزۀ بیشتری تلاش خواهید کرد.

۴- تمرکز نمایید

چالش ها همانطور که باید باشند از دایرۀ راحتی شما خارج هستند؛ برای انجام آن ها باید ذهن متمرکزی داشته باشید. تلاش نکنید که چند کار را بصورت همزمان انجام دهید زیرا با شکست مواجه می شوید.

۵- سرمایه گذاری کنید

بعضی افراد آرزو دارند که چالش های جدیدی را بیازمایند ولی برای سرمایه‌گذاری زمان و پول روی آن تردید می کنند.

ولی اگر چالشِ ارزشمندی را انتخاب کنید، ارزش آن را خواهد داشت که روی آن سرمایه گذاری نمایید.

بازی را که در بالا مثال زدیم را به یاد آورید؛ منابعی که در این بازی وجود دارند به شما کمک می کنند تا به اهداف بازی دست یابید. به همین ترتیب باید برای افزایش ظرفیت درونیتان نیز سرمایه گذاری نمایید.

۶- ریسک کنید

هر چه دربارۀ موضوعی بیشتر بدانید ریسک کمتری وجود دارد. ولی هنگامی که کار جدیدی را شروع می کنید، ریسک آن اجتناب ناپذیر است.

از ریسک کردن نترسید، کسانی که می ترسند و ریسک نمی کنند به مراحل بالاتر نخواهند رسید.

ممکن است شکست بخورید، حتی دراینصورت نیز در طی مسیر چیزهای جدیدی خواهید آموخت. تمام این ها از شما بازیکن بهتری خواهند ساخت.

کسانی که ریسک نمی کنند؛ در آینده به خاطر فرصت هایی که از دست داده اند حسرت می خورند. پس ریسک کنید حتی اگر امکان شکست وجود داشته باشد.

۷- روحیۀ مبارزه طلبی خود را تقویت کنید

اگر روحیۀ مبارزه طلبی داشته باشید پیشرفتتان سریع تر خواهد شد. در مواجهه با چالش ها نیز می بایست با مشکلات مبارزه کنید و مشکلات را مثل یک بازیکن رقیب در یک مسابقه ببینید؛

مطالب مرتبط :   انتخاب مواد غذایی و افزایش طول عمر

حس مبارزه طلبی موجب پیشروی و موفقیت شما می شود و قدرت انعطاف پذیری تان را در برابر سختی ها و مشکلات افزایش می دهد.

۸- پویا باشید

هیچگاه از حرکت بازنایستید. زمانی که خود را با یک چالش تطبیق دادید چالش جدیدی را انتخاب نمایید. هرگز در منطقۀ امن مستقر نشوید. همواره در جهت افزایش ظرفیت درونی تان تلاش نمایید.

منبع :  ۸ راه برای افزایش ظرفیت درونی + مواردی که خودم اضافه کردم


سخن پایانی :

اول از همه باید برای خودت و اگه برای خودت این احساس رو نداری حداقل برای خانوادت احساس ارزشمندی داشته باشی و بدونی که لایق بهترین ها هستین؛

تا بتونی بهترین ها رو بخوای برای خودت و خانوادت، بعد بتونی واقعا خواستنی مثل خواستن هوا در داستان زیر داشته باشی که باعث بشه تمام تلاش و خلاقیتت برای جل مسئله ها و مشکلات بیرون کشیده بشه.

راز تغییر و راز موفقیت در داستان زیر هست اگر بیندیشید

مرد جوانی از سقراط پرسید راز موفقیت چیست.  سقراط به او گفت: ” فردا به کنار نهر آب بیا تا راز موفّقیت را به تو بگویم.

راز موفقیت سقراطصبح فردا مرد جوان مشتاقانه به کنار رود رفت. سقراط از او خواست که به سوی رودخانه او را همراهی کند. جوان با او به راه افتاد.

به لبهء رود رسیدند و به آب زدند و آنقدر پیش رفتند تا آب به زیر چانهء آنها رسید. ناگهان سقراط مرد جوان را گرفت و زیر آب فرو برد.  جوان نومیدانه تلاش کرد خود را رها کند، امّا سقراط آنقدر قوی بود که او را نگه دارد.

مرد جوان آنقدر زیر آب ماند که رنگش به کبودی گرایید و بالاخره توانست خود را خلاصی بخشد. همین که به روی آب آمد، اوّل کاری که کرد آن بود که نفسی بس عمیق کشید و هوا را به اعماق ریه فرو فرستاد.

سقراط از او پرسید: ” زیر آب که بودی، چه چیز را بیش از همه مشتاق بودی؟ ”  گفت: “هوا. ” سقراط گفت: ” هر زمان که به همین میزان که اشتیاق هوا را داشتی، موفقیت را مشتاق بودی، تلاش و تمرکز خواهی کرد که آن را به دست بیاوری؛ راز دیگر ندارد.


اگر از جایی که هستی راضی نیستی اون رو تغییرش بده، تو یک 🌳درخت نیستی !!!

پرستار سلام : ظرفیت درونی چیست ؟ روزی هرکسی متناسب با ظرفیتش است ؟
نوشتهٔ پیشین
گلزار یا گلذار | تفاوت ز یا ذ
نوشتهٔ بعدی
ترجمه زیبای دعای ماه رجب

محتوای مرتبط

رویا چیست؟ پرستار سلام

رویا چیست؟

موسسه طنین | پرستار سالمند | پرستار کودک | پرستار بیمار | در منزل

عوارض مصرف زیاد اندازه زیره سبز

راز و رمز ذکر یا فتاح

راز و رمز ذکر یا فتاح

نمونه کارهایی از خدمات پرستار سلام

مراقب سالمند82ساله میدان فلاح

مراقب سالمند82ساله میدان فلاح

مراقبت از کودک 5ساله و 8 ماهه ، پونک

مراقبت از کودک 5ساله و 8 ماهه ، پونک

امو منزل وآشپزی برای 4نفر

امو منزل وآشپزی برای 4نفر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
همین الان تماس بگیرید!