یک متخصص تغذیه گفت: با وجود هزار بیماری، علت مرگ انسان ها در اغلب موارد تجمع چربی در بدن است.
فست فودها عامل ایجاد چربی در بدن/ چربی هایی که از هزار بیماری خطرناکترند
اسماعیل عرب متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف فست فودها از مهمترین معضلات تغذیه ای کشور ما است، گفت: مزه، یکی از دلایل جاذبه فست فودها در جوانان و نوجوانان است.وی با بیان اینکه علت اصلی مرگ افراد، مصرف چربی است، تاکید کرد: روغن و سس های افزودنی در فست فود باعث افزایش چربی در این مواد غذایی شده است.
به گفته این متخصص تغذیه، با وجود هزار بیماری در جهان، علت مرگ انسان ها تجمع چربی در بدن است.عرب با اعلام اینکه مصرف فست فود باعث بروز برخی بیماری ها می شود، عنوان کرد: مصرف این مواد غذایی باعث افزایش چربی و فشار خون و خطرات ناشی از بیماری های قلبی می شود.
وی با بیان اینکه مصرف فست فود افزایش وزن به همراه دارد، بیان کرد: افزایش وزن یک معضل بزرگ جهانی است که باعث بروز بیماری دیابت و نارسایی کبد می شود.این متخصص تغذیه با اشاره به مواد نگه دارنده در سوسیس و کالباس افزود: استفاده از این مواد غذایی باعث ایجاد بیماری سرطان در بدن انسان می شود.
وی بیان کرد: استفاده چندین باره از روغن برای سرخ کردن و نمک زیاد در فست فودها باعث بروز بیماری در بدن انسان می شود.عرب افزود: استفاده از مواد غذایی طبیعی و سنتی باعث سلامتی بدن می شود و از بروز بیماری ها جلوگیری می کند.
امروزه چاقی به یکی از بزرگترین مشکلات جوامع تبدیل شده است.
بسیاری از محققان درمورد این مسئله تحقیقات گسترده ای کرده اند. در این مطلب درمورد تحقیقی که اخیرا در دانشگاه کالیفرنیا توسط ماریا گلیمور انجام شده است صحبت هایی خواهیم داشت. این مطالعه درمورد اصلی ترین دلیل شیوع چاقی است.
ماریا گلیمور، عضو تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره می گوید: «افراد دارای فاکتور ژنتیک در زمینه چاقی بیشتر از همه در معرض تاثیرپذیری از پیشرفت های مدرن امروزی در راستای افزایش چاقی هستند. دسترسی گسترده به مواد خوراکی پرکالری و ارزان، و تماشای طولانی مدت تلویزیون همگی از عوامل تاثیرگذار امروزی بر بروز چاقی هستند.»
در این مطالعه، محقان بر داده های حدود ۸۸۰۰ شرکت کننده بزرگسال در سطح کشور آمریکا که بین سال های ۱۹۰۰ تا ۱۹۵۸ بدنیا آمده بودند تکیه کردند.
تیم تحقیق، نمره مربوط به ریسک ژنتیکی چاقی هر فرد را براساس ۲۹ متغیر ژنتیکی مرتبط با چاقی برآورد کردند. سپس آنها نمره ریسک مربوط به شاخص توده بدنی هر فرد را مقایسه کردند.
محققان دریافتند وجود ژن های مرتبط با چاقی به مرور زمان در این افراد افزایش نیافته بود. اگرچه تاثیر این ژن ها بر شاخص توده بدنی هر فرد در دهه های بعد افزایش یافت، چراکه سبک زندگی مدرن به شیوه ای تغییر یافته بود که موجب افزایش چاقی شده بود.