بیمارستان رسول اکرم
همراه بیمار در بیمارستان : خانم قلی خانی
﷽ : همراه بیمار در بیمارستان رسول اکرم
ساعت کاری : ۷:۰۰فردا
محدوده : همراه بیمار در بیمارستان رسول اکرم
…………………. ………………….
۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴
بیمارستان رسول اکرم
بزرگترین مجموعه آموزشی بهداشتی درمانی غرب تهران است که حدود ۷۰۰ تخت برای بیماران در خود جای داده؛ این بیمارستان زیر مجموعهٔ مراکز آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
امکانات و منابع و خدمات بیمارستان
از امکانات فیزیکی میتوان به ۱۷ بخش پاراکلینیک و ۵۵ درمانگاه تخصصی و ۲۹ بخش بستری به همراه ۷۰۰ تحت درمانی اشاره کرد. از لحاظ طیف خدمات درمانی و تنوع کلینیکها، شاید بتوان گفت که رسول اکرم جامعترین مجتمع درمانی کشور محسوب میشود
در بخش آموزش و درمان هم ۱۸۰ عضو هیئت علمی و ۴۰ دستیار فلوشیپ و ۳۷۰ دستیار پزشکی به همراه ۱۲۰۰ پرستار مشغول به کار هستند.
این بیمارستان بیشترین تعداد مصدومان حوادث را از طریق اورژانس پذیرش میکند به طوری که در ماه بیش از ۳۸۰۰ مریض اورژانس پذیرش میکند؛ و به عنوان اولین مرکز تخصصی اورژانس شناخته میشود.
تاریخچه
این بیمارستان در سال ۱۳۴۳ در زمینی که وقف مهدی باتمان قلیچ بود احداث شد؛ بخش آموزش بیمارستان از ابتدای شروع بهرهبرداری از بیمارستان فعال بود؛ و با جدا شدن آموزش علوم پزشکی از وزارت علوم زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران شد. تا سال ۱۳۷۱ سه ساختمان حضرت امیرالمؤمنین و سیدالشهدا و حضرت محمد در بیمارستان ساخته شد؛ و به مجتمع رسول اکرم تبدیل شد. این مجموعه بهداشتی درمانی آموزشی هماکنون یکی از مراکز آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
از انقلاب ۱۳۵۷ و تغییر در بافت وزارتخانهها در ایران، در سال ۱۳۶۵، تشکیلات آموزش رشتههای علوم پزشکی از وزارت علوم و آموزش عالی منفک شد و با وزارت بهداری آن زمان ادغام گردید. این مجموعهٔ جدید تحت عنوان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کار خود ادامه داد. دانشگاههای جامع کشور نیز به تبع آن به تدریج به دو مؤسسهٔ مستقل با مدیریت جداگانه منفک شدند که یکی از آنها که مربوط به حوزههای علوم پزشکی بود، «دانشگاه علوم پزشکی» نام گرفت. فرآیند تأسیس دانشکدههای علوم پزشکی که با وقوع انقلاب اسلامی متوقف شده بود، در سال ۱۳۶۱ با تأسیس دانشکدههای علوم پزشکی در شاهرود و رفسنجان از سر گرفته شد و عمدهٔ دانشکدههای علوم پزشکی کشور از همان سال تا پایان دههٔ ۱۳۶۰ تأسیس شدند.