انجام امور منزل در تهران
امور منزل و آشپزی :خانم دولت آبادی
📌﷽ : امور منزل منزل و آشپزی برای یک نفر خانم
حدودا هفته ای یکبار مهمون می یاد بچه هاشون و باید پذیرایی کنین اگه مهمونی اُفتاد به جمعه باید بجای جمعه یه روز دیگه برین از تعطیلی تون استفاده کنین
💸 حقوق : 6.500.000 تومان
⏰ ساعت کاری : شبانه روزی
( جمعه تعطیل)
🏠 محدوده : تجریش، سعد آباد
…………………. 🔸🔹🔸 ………………….
☎️ ۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴
انجام امور منزل در تهران
انجام امور منزل و آماده کردن و قرار دادن همه وسایل شستوشو و تمیز کردن خانه در یکجا، باعث میشود سردرگم نشوید و سریع کار را شروع کنید. دیگر لازم نیست حین تمیز کردن وقت خود را برای جستوجو یا تهیه ابزار هدر دهید. حتی بهتر است همه مواد شستشو را در اسپریها و یا ظرفهای کوچک بریزید که بتوانید همه را در یک سبد یا سطل با هم حمل کنید و هنگام تمیزکاری، رفتوآمد بیهوده انجام ندهید.
اولین کار قبل از تمیزکردن خانه مرتب کردن وسایل و از بین بردن بینظمیها در هر اتاق است. اگر قرار دادن وسایل در جای خود خیلی وقت میگیرد، بهتر است یک محفظه یا سبد داشته باشید و همه چیز را در آن جای دهید و بعدا سر وقت آنها را جابجا کنید.
یک کیسه زباله در دست بگیرید و هرچه زباله و روزنامههای تاریخ گذشته، جعبههای مقوایی، باقیمانده غذا و … که دیگر قابل استفاده نیستند را داخل کیسه زباله بریزید و دور بیندازید. همچنین اگر ظرف کثیفی در آشپزخانه دارید، آن را ابتدا بشویید یا در ماشین ظرفشویی قرار دهید و بعد به دیگر کارها برسید.
انجام امور منزل تجریش
تجریش یکی از محلههای کلانشهر تهران است. میدان تجریش (سر پل تجریش) که نقطهٔ پایانی خیابان ولیعصر است، یکی از مکانهای تجاری و شلوغ تهران بهشمار میرود. بازار قدیم تجریش هم مابین میدان تجریش (سر پل تجریش) تا میدان قدس (تجریش قدیم) قرار دارد و از بازارهای مهم تهران شمرده میشود.
مسیلی از تجریش میگذرد با پلی بر روی آن که به سر پل تجریش معروف است و امروزه همان بخش اصلی میدان تجریش است. سر پل تجریش در گویش محلی فارسی تجریش در قدیم گوگَل نامیده میشد که به معنی «[پلِ] گلهٔ گاو» است.
انجام امور منزل در تهران
جغرافیا
تجریش در دامنهٔ رشته کوه البرز است و میدان تجریش در ارتفاع ۱۶۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد.
آب و هوای تجریش معتدل و متمایل به سرد است. بیشینهٔ دمای آن در تابستانها ۳۶ درجه و کمینهٔ آن در زمستانها °۲۰- درجه است.
در تجریش قناتهای متعددی وجود داشتهاست و برخی از آنها هنوز هم آبدهی دارند. از جمله قنات امامزاده صالح (مظهر آن در صحن امامزاده)، قنات محمدیه، قنات مقصودبک در کنار رود دربند، قنات سرپل تجریش و قنات کهریزک که مظهر آن در تکیهٔ پایین تجریش بودهاست.
جمعیت
جمعیت شهر تجریش در ۱۳۳۵ شمسی، ۲۶٬۵۲۵ تن و در سرشماری ۱۳۶۵ شمسی حدود ۴۰٬۰۰۰ تن بود. در سرشماری ۱۳۷۵ شمسی، به علت متصل بودن تجریش به شهر تهران و قرارگرفتن در محدوده تهران بزرگ، جمعیت آن همراه با جمعیت تهران ذکر شد. از خانوادههای قدیمی تجریش میتوان به خانوادههای اربابی، مرادی، مفیدی، ارشدی، امامی، ذاکری، رمضانی، صالحی، مددی، ذاکری، فوقانی، سامعی،زيبايى،رويگرى و اصغرى که بعضاً با یکدیگر پیوند خانوادگی نیز دارند، اشاره کرد.
گویش تجریشی
نقشهٔ زبانی استان تهران، رنگ سبز تیره زبان مازندرانی، رنگ سبز روشن گویشهای انتقالی بین فارسی و مازندرانی، رنگ زرد زبان فارسی
گویش قدیمی تجریشی یکی از گویشهای زبان فارسی بوده است که امروزه تا حد زیادی منقرض شدهاست. حبیب برجیان، زبانشناس ایرانی، که بررسی کامل تمام منابع در دسترس از گویش تجریشی را انجام داده در پایان تحقیق خود (دریافت متن تحقیق) مینویسد: «بررسی ژنتیکی گویش تجریش این امر را تأیید میکند که تجریشی، علیرغم تغییرات جزئی نسبت به فارسی استاندارد امروزی، تفاوتی با گروه فارسی (زبانهای ایرانی جنوب غربی) نشان نمیدهد.