امور منزل میدان شهدا
مور منزل و آشپزی : خانم غفاری
📌 ﷽ : امور منزل و آشپزی برای زوج که تصادف کردن دست آقا شکسته و پای خانم
💸 حقوق، 7.600.000 تومان
⏰ ساعت کاری : شبانه روزی (جمعه تعطیل)
🏠 محدوده : میدان شهدا ، اول خ مجاهدین، داخل عظیم زادگان
…………………. ………………….
۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴

میدان شهدا
میدان شهدا تهران در دوران قاجار محل گذر و رفتوآمد شاهان بود. به طوری که دروازهای در این منطقه احداث کرده بودند. میدان شهدای کنونی جزو منطقه دوشان تپه محسوب میشد. محلی خوش آبوهوا که محلی مناسب برای شکار و اتراق شاهان قاجاری به حساب میآمد. حدود یک قرن بعد در ۱۷ شهریور ۵۷ مخالفان حکومت پهلوی در این میدان به تیر بسته شدند. از این رو این میدان را شهدا نامیدند. این میدان بیشتر بافت تجاری دارد. موزه صنعت برق و بوستان قدیمی خیام در این منطقه واقع شده است. اگر میخواهید روی سنگفرشهای تاریخ قدمی بزنید، میدان شهدا تهران محل مناسبی خواهد بود.
خیابانهای مهم
میدان شهدا تهران در محدوده محلههای مهمی قرار دارد. از خیابانهای مهم منتهی به آن،میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- مجاهدین اسلام
- شهباز
- صفای غربی و شرقی
- فیاضبخش
- عظیمزادگان
امکانات و مراکز مهم میدان شهدا
میدان شهدا در حافظهٔ تاریخی مردم، نام منطقهای ماندگار است. خیابان تاریخی هفده شهریور هم دو میدان مهم شهری یعنی میدان شهدا و امام حسین را به هم متصل میکند. بافت ساختمانی اطراف میدان، غالبا تجاری است. مهمترین مرکز اداری منطقه هم مجتمع اداری برق تهران محسوب میشود. این اداره هم سابقه تاریخی طولانی دارد.
راهاندازی کارخانه برق تهران به سال ۱۳۱۶ باز میگردد. قبل از این تاریخ، گذرگاهها و سطح شهر با فانوسهای فتیلهای و پیهسوز روشن میشدند. تا اینکه مظفرالدینشاه، با همراهانش به روسیه رفت. حاج حسین امینالضرب یکی از همراهان بود. او با دیدن چراغهای برق در شهر، تصمیم گرفت که امتیاز ساخت کارخانه برق را از مظفرالدین شاه بگیرد. کارخانه برق ژاله نخستین نیروگاه برق دولتی بود که با قدرت ۶۴۰۰ وات راهاندازی شد. این ساختمان که نخستین نیروگاه برق دولتی بود در سال ۱۳۷۳ به عنوان موزه صنعت برق ایران به کار خود ادامه داد.