تزریق سرم در منزل ، باغ فیض

نام فایل : خانم سعادت


توضیحات : تزریق سرم در منزل


حقوق : 100.000 تومان و هر تزریق در سرم 5000 تومان


ساعت کاری : برای فردا ظهر


محدوده :  باغ فیض


تاریخ : جمعه / 23 اسفند 1398


تماس با پرستار سلام

88499404


سرم چیست و انواع آن کدام‌اند؟

سرم یکی از روش‌های درمان از طریق IV یا درون وریدی است. درمان‌های IV را می‌توان به ۳ گروه کلی تقسیم کرد. یکی از آن‌ها کلوئیدها هستند. کلوئید به مخلوط ناهمگنی گفته می‌شود که از نظر اندازه ذرات، بین محلول و سوسپانسیون قرار می‌گیرد؛ مثل ویال آلبومین. کریستالوئیدها از دیگر درمان‌های درون وریدی هستند که سرم‌ها را شامل می‌شوند. سومین گروه از درمان‌های درون وریدی نیز فرآورده‌های خونی مثل کیسه خون و پلاکت هستند. همان‌طور که گفته شد، سرم‌هایی که برای احیا تجویز می‌شوند، در گروه کریستالوئیدها قرار می‌گیرند.

تزریق سرم در چه مواقعی لازم می‌شود؟

سرم زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که امکان مصرف مواد غذایی یا آب از طریق دهان وجود نداشته باشد. به طور کلی، سرم اغلب در موارد اورژانسی یا زمان تجویز می‌شود که راه دهانی بیمار برای تأمین کالری، اصلاح الکترولیت‌ها و مایعات بدن و حفظ فشارخون به هر دلیل دچار اشکال شده باشد. به عنوان مثال در اسهال‌های شدید که به علت تهوع و استفراغ نمی‌توان از پودر ORS استفاده کرد یا در موارد خونریزی‌های شدید با افت فشارخون می‌توان تا قبل از تهیه خون جایگزین، برای حفظ فشارخون از سرم‌های نمکی کمک گرفت. یکی دیگر از موارد تجویز سرم، رقیق کردن داروهای خاص در سرم است. در این موارد از سرم به‌عنوان یک حلال استفاده می‌شود.

مطالب مرتبط :   تزریق سرم میدان هروی

تزریق بی‌مورد و غیرضروری سرم با چه عواقب یا عوارضی همراه است؟

تزریق سرم‌های نمکی یا قندی در موارد غیرضروری به جز صرف وقت و هزینه‌ای که برای فرد و سیستم بهداشت و درمان کشور رقم می‌زند، عارضه خاصی ندارد. بیماری‌های ساده مثل سرماخوردگی‌ها، گاستروآنتریت‌ها و آنفلوانزاهای ساده اغلب نیازی به سرم‌درمانی ندارند زیرا توانایی مصرف خوراکی مواد غذایی را مختل نمی‌کنند.

از طرفی باید توجه داشت در سرم نمکی صرفاً نمک و در سرم‌های قندی صرفاً قند وجود دارد و نه هیچ دارویی. بنابراین سرم به تنهایی اثری در درمان بیماری‌ها ندارد. به عبارتی اگر این افراد به جای تزریق ۱ لیتر سرم به همان میزان مایعات مصرف کنند و مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز خود را از مواد غذایی به دست بیاورند، نتیجه بهتری خواهند گرفت. اگر فرد تحمل و توانایی مصرف از راه خوراکی را نداشته باشد می‌تواند از سرم استفاده کند. اگرچه سرم‌های ساده به تنهایی بی‌خطر و بی‌عارضه هستند، گاهی اوقات در بعضی درمانگاه‌ها به صورت تجربی، داروهایی به سرم اضافه می‌کنند که می‌توانند برای فرد مضر باشند. از جمله این داروها می‌توان به انواع ویتامین‌ها، آنتی‌بیوتیک‌ها و کورتون‌ها اشاره کرد. مصرف بی‌مورد آنتی‌بیوتیک نه تنها به بهبود شخص کمک نمی‌کند، بلکه او را در معرض خطر عوارض ناخواسته و مقاومت میکروبی قرار می‌دهد. حتی در بعضی از انواع اسهال‌ها، آنتی‌بیوتیک بی‌مورد می‌تواند عارضه اسهال را تشدید کند. استفاده مکرر از کورتیکواستروئیدها یا کورتون‌ها مثل دگزامتازون نیز در طولانی مدت فرد را در معرض خطر پوکی استخوان، افزایش قند خون و فشارخون و طیف وسیعی از عوارض دیگر قرار می‌دهد. بنابراین هرگز نباید بدون تجویز پزشک داروی خاصی به سرم اضافه کرد.

مطالب مرتبط :   وصل سرم در منزل ، فلکه دوم صادقیه

 

خدمات پرستاری, خدمات پرستاری در منزل, نمونه کارهای روزمُزدی
نوشتهٔ پیشین
سوند گذاری در منزل ، میدان توحید
نوشتهٔ بعدی
تزریقات در منزل / خیابان کارگر شمالی

محتوای مرتبط

تزریق سرم در شریعتی

تزریق سرم در شریعتی

تزریق آمپول در گیشا

تزریق آمپول در گیشا

تزریقات در خیابان دماوند

انجام تزریق در داودیه

نمونه کارهایی از خدمات پرستار سلام

پرستار سالمند خانم منطقه 5

پرستار سالمند خانم منطقه 5

امور منزل و آشپزی برای سه نفر ، نارمک

امور منزل و آشپزی برای سه نفر ، نارمک

امور منزل و آشپزی برای سه نفر ، قیطریه

امور منزل و آشپزی برای سه نفر ، قیطریه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
همین الان تماس بگیرید!