همراه بیمار در بیمارستان فیاض بخش

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. بیمارستان
  4. chevron_right
  5. بیمارستان فیاض بخش
  6. chevron_right
  7. همراه بیمار در بیمارستان فیاض بخش
بیمارستان 12 بهمن شهر قدس

همراه بیمار در بیمارستان فیاض بخش _ دکتر محمدعلی فیاض‌بخش (۱۳۱۶ در تهران- ۷ تیر ۱۳۶۰ در تهران) پزشک ایرانی و نخستین رئیس سازمان بهزیستی ایران و از اعضای کابینه محمدعلی رجایی بود که در بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی جان خود را از دست داد.

🚑 همراه بیمار در بیمارستان : آقای نادر جم

📌 : همراه بیماری که بیماری که در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند و ممکنه تا فردا بیان تو بخش

💸 حقوق : ۳۵۰٫۰۰۰ تومان

⏰ ساعت کاری : فردا صبح

🏥 محدوده : همراه بیمار در بیمارستان طوس

…………………. 🔸🔹🔸 ………………….

☎️ ۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴

همراه بیمار در بیمارستان فیاض بخش
همراه بیمار در بیمارستان فیاض بخش

 

تاریخچه بیمارستان شهید دکتر فیاض بخش

بیمارستان شهید دکتر فیاض بخش (شماره ٢) در هفت کیلومتری جاده کرج در زمینی به مساحت ٢٠ هکتار متر مربع ساخته شد، که زمین آن فبلاً به باشگاه هواپیمایی کشور تعلق داشت و سرانجام به سازمان تامین اجتماعی واگذار گردید.
این بیمارستان از اسفند ماه سال ١٣٣٥ مورد استفاده کارگران قرار گرفت و تکمیل بیمارستان شماره ٢ تهران در روزنامه اطلاعات مورخ ٠٧/١٢/٣٦ به عنوان یکی از مهم ترین اقدامات انجام شده توسط سازمان بیمه های اجتماعی گزار ش گردید.

مطالب مرتبط :   همراه بیمار دربیمارستان انصار

موقعیت مکانی این بیمارستان در  منطقه غرب تهران با گستره ای از کارخانجات، مراکز تولیدی صنعتی و مناطق مسکونی کارگری با انبوه مراجعین و مصدومین سبب گردیده تا در طول سال های خدمت تغییرات فراوانی از قبیل توسعه ساختمانی، افزایش تعداد بخش ها و تجهیز خدمات پاراکلینیکی در این مجموعه به وجود آید.

همراه بیمار در بیمارستان فیاض بخش

محمدعلی فیاض‌بخش

دکتر محمدعلی فیاض‌بخش (۱۳۱۶ در تهران- ۷ تیر ۱۳۶۰ در تهران) پزشک ایرانی و نخستین رئیس سازمان بهزیستی ایران و از اعضای کابینه محمدعلی رجایی بود که در بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی جان خود را از دست داد.

مطالب مرتبط :   همراه در بیمارستان های تهران

وی تحصیلات ابتدایی را در دبستان خسروی تهران و تحصیلات متوسطه را در کنار دروس حوزوی فرا گرفت. پس از بازگشت از خدمت سربازی به دانشگاه تهران راه یافت و با اخذ مدرک پزشکی فارغ‌التحصیل شد. سپس دوره تخصصی جراحی را در بیمارستان سینا به پایان رساند. فیاض‌بخش، مؤسس انجمن امدادگران امام خمینی بود.

,
نوشتهٔ پیشین
همراه بیمار در بیمارستان طوس
نوشتهٔ بعدی
همراه بیمار در بیمارستان های تهران

محتوای مرتبط

خدمات همراه بیمار در بیمارستان

خدمات همراه بیمار در بیمارستان

همراه بیمار در بیمارستان لقمان

همراه بیمار دربیمارستان فیاض بخش

همراه بیمار در بیمارستان فیروزگر

همراه بیمار در بیمارستان فیروزگر

نمونه کارهایی از خدمات پرستار سلام

همراه بیمار دربیمارستان شفا یحیی

همراه بیمار دربیمارستان شفا یحیی

راقبت از نوزاد 2ساله بدون امور منزل،حکیمیه

راقبت از نوزاد 2ساله بدون امور منزل،حکیمیه

پرستار سالمند فلکه دوم صادقیه

پرستار سالمند فلکه دوم صادقیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

همین الان تماس بگیرید!