به نقل از تحقیقات دانشمندان پرتال Мind Body Green، رعایت اصول زیبایی نه تنها باعث زیبایی ظاهری زن ها می گردد بلکه بر روح آنها نیز تاثیر مثبتی می گذارد.
راز جوانی و شادابی پوست زنان !
پوست و غده تیروئید با یکدیگر رابطه مستقیم دارند. گاهی اوقات در کنار لب ها و چانه، به دلیل اختلافات هورمونی جوش ها و برخی لکه های پوستی بوجود می آید، این امر به هیچ وجه به نوع پوست ارتباطی ندارد، برای همه انواع پوست این اتفاق می افتد.
به عقیده دانشمندان برای رهایی از خشکی پوست باید به طور مرتب ماساژ صورت و گردن را از روی خط های مشخص استاندارد مطابق اصول پزشکی بر روی صورت انجام داد.
ماساژ صورت و گردن در صبح روش مناسبی برای رفع لکه های پوست می باشد، علی الخصوص لکه هایی که شب هنگام بر روی صورت ما پدیدار می گردند. استفاده از یک روش خاص به طور مستمر برای ماساژ صورت، بسیار موثر است.
به گزارش این محققان، سنگ «نفریت» ماده مناسبی برای ماساژ صورت می باشد، زیرا این سنگ به هنگام تماس با پوست صورت باعث سرد شدن پوست می شود و منافذ پوست را کاهش می دهد. استفاده از ماسک خانگی آواکادو، عسل و چند قطره روغن نارگیل باعث رطوبت رسانی و شفافیت بخشیدن به پوست می گردد.
در این مطلب شما را با موادی آشنا می کنیم که به عقیده متخصصان تأثیر زیادی در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه دارند. لطفاً با ما همراه باشید.
این ماده غذایی سرطان سینه را دور می کند
به گفته سازمان بهداشت جهانی امروزه سرطان سینه یکی از رایج ترین سرطان ها در بین خانمها است. به طوری که از هر ۸ زن یک زن از این بیماری رنج می برد. باید بدانید که سرطان سینه در بین مردان بین ۶۰ تا ۷۰ ساله نیز دیده می شود. با این حال این میزان بسیار اندک و چیزی حدود ۱ درصد مردان را درگیر می کند.
خوشبختانه امروزه با پیشرفت علم، سرطان سینه جزو سرطان هایی با میزان مرگ و میر بالا محسوب نمی شود. امروزه امید به زندگی در بین این خانمها افزایش یافته و تعداد افرادی که موفق به شکست بیماری خود هستند نیز رو به افزایش است.
با وجود اینکه علم در حال پیشرفت است و هر روز بررسیهای زیادی در خصوص سرطان سینه انجام می شود و داروهای جدیدی نیز کشف می شود اما با این حال پیشگیری از ابتلا بهترین شیوه درمان آن است. گفته می شود که پروبیوتیک ها تأثیر زیادی در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه دارند که در ادامه به آن می پردازیم.
سرطان سینه
منشأ سرطان سینه کمتر شناخته شده است و این بیماری قابل پیش بینی نیست. عوامل ژنتیکی و خانوادگی و همچنین سبک زندگی و برخورداری و عدم برخورداری از درمان های هورمونی بعد از یائسگی جزو عوامل دخیل در این بیماری هستند.
برای پیشگیری و همچنین مقابله با سرطان باید سیستم ایمنی را قوی و محافظت کرده و به سراغ آنتی بیوتیک های خاص برای باکتری های سرطان سینه رفت. در عین حال نیز لازم است مصرف پروبیوتیک ها را افزایش داد . هیچ کس نمی تواند بداند که در آینده سرطان سینه خواهد گرفت یا خیر.
پیشگیری و همچنین چکآپ های منظم از بهترین سلاح های مقابله و برخورد مناسب با این بیماری محسوب می شوند. از مدت ها پیش، نتایج جالبی از یک پژوهش به دست آمده است که نشان می دهد می توان با روش های ساده تری از بروز سرطان سینه پیشگیری کرد.
باکتری های مفید در خدمت مبارزه سرطان سینه
انجمن میکروبیولوژی آمریکا یک پژوهش طولانی در خصوص تأثیر باکتری های مفید در سرطان سینه انجام داده و نتایج این بررسی ها در ScienceDaily و Applied and Environmental Microbiology به چاپ رسیده است.
محققان روی بافت غده پستانی ۵۸ زن که در پی تشخیص تومور بدخیم ماستکتومی (پستان برداری) انجام داده بودند و ۵۰ زن که از تومور بدخیم رنج می بردند و ۲۳ زن دیگر که بعد از عمل جراحی زیبایی سینه، نمونه ای از بافت پستانی شان را در اختیار محققان قرار داده بودند بررسی هایی انجام دادند.
میکروبیولوژیست ها هدف خود را بررسی وجود باکتری ها در هر یک از بافت های پستانی قرار داده بودند تا مشخص شود آیا تفاوتی در بین آنها وجود دارد یا خیر.
این بررسی در دانشگاه اونتاریو کانادا انجام گرفت و سرپرست تیم تحقیقاتی آن پیش از این کشف کرده بود خانمهایی که دچار سرطان سینه بودند میزان قابل توجهی باکتری اشریشیا کولای (ای کولای باکتری) و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس در بافت های آنها چشمگیر بود.
این دو باکتری مضر باعث انکسارها و مجموعه ای از نقصان ها در برخی زنجیره های DNA شده و مانع از اکسیژن رسانی درست به سلول ها می شوند که این مسئله منجر به بروز تومورهای بدخیم می شود. البته گفتنی است که وجود این باکتری ها به این معنی نیست که یک زن الزاماً به سرطان سینه مبتلا است.
اما این باکتری ها می توانند خطرساز باشند. اگر فردی سابقه خانوادگی داشته باشد و یا سیگار بکشد این خطر چندین برابر می شود.
پروبیوتیک ها برای مقابله با باکتری های مضر و کاهش خطر سرطان سینه
ماده ای که محققان در خصوص تأثیر آن در پیشگیری از سرطان سینه صحبت می کنند پروبیوتیک ها هستند. شاید این خبر باعث تعجب افراد زیادی هستند اما واقعیت این است که سینه ها نیز فلور باکتریایی با طول عمر کوتاه خاص خود را دارند و بنابراین حیات و عملکرد آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
پیشنهاد جدید محققان روشن و امیدوارکننده است. به این ترتیب که برای پیشگیری و همچنین مقابله با سرطان باید سیستم ایمنی را قوی و محافظت کرده و به سراغ آنتی بیوتیک های خاص برای باکتری های سرطان سینه رفت. در عین حال نیز لازم است مصرف پروبیوتیک ها را افزایش داد.
به عقیده محققان این پژوهش با مصرف مواد غذایی پروبیوتیک می توان به طور مؤثری از فعالیت باکتری های مضر جلوگیری کرد. در این راستا توصیه می شود که با شیوه های سالمی فلور طبیعی سینه را افزایش داده و تقویت کنید:
* برای وعده صبحانه تان یک فنجان تا یک لیوان ماست طبیعی با انواع میوه ها میل کنید.
* هر روز ۳۰ گرم شکلات تلخ بخورید.
* هر روز یک تا دو قاشق کفیر (معادل ۲۵ تا ۵۰ گرم) میل کنید.
* کلم تخمیر شده نیز بسیار مؤثر است. فرانسوی ها ترشی به نام شوکروت دارند که همان کلم تخمیر شده و بسیار مفید است.
* سوپ میزو خوشمزه بوده و برای رسیدن به هدف مقابله با سرطان سینه مؤثر عمل می کند.
* در بین نوشیدنی های طبیعی و مؤثر چای کامبوچا نیز انتخاب خوبی است.
* توصیه می کنیم میزان چربی مصرفی در رژیم غذایی تان را کاهش دهید.
* بهداشت را فراموش نکنید. به طور مرتب دستها را شستشو دهید. هر ماده غذایی را قبل از مصرف به خوبی تمیز کرده و بشویید. از تحرک بدنی روزمره و مناسب سن و سالتان غافل نباشید.